vineri, 1 iulie 2016

Economie, fiabilitate si confort cu AGR Autogaz

In contextual scumpirii carburantilor de la o zi la alta, cei mai multi dintre soferi cauta modalitati prin care sa isi poata scadea consumul. Multi dintre acestia se orienteaza catre autoturismele Diesel, intrucat astfel de masini au un consum mai scazut de carburant, in timp ce motoarele pe benzina consuma destul de mult, in functie de capacitatea cilindrica a motorului si a numarului de cai putere.

Economie

Cu toate acestea, o optiune foarte des intalnita este instalarea unui sistem GPL de la www.monteazagpl.ro. Soferii au la dispozitie preturi foarte bune, tariful mediu al unei instalatii GPL fiind de 500 de euro, insa sunt disponibile si unele mai ieftine sau mai scumpe. Astfel, suma investita se amortizeaza in 11.000 de km, iar majoritatea soferilor parcurg aceasta distanta in cel mult un an, urmand ca mai apoi economia sa se simta la propriul buzunar. In fiecare luna, se vor face economii de circa 40%-50%, in functie de numarul de km parcursi.

Fiabilitate

Instalatiile auto GPL de la www.monteazagpl.ro sunt renumite pentru faptul ca influenteaza viata motorului, astfel ca durabilitatea creste chiar si cu pana la 20%-30%. De asemenea, componentele motorului vor fi mai bine protejate datorita faptului ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat carburantul obisnuit si nu este tratat cu substante daunatoare.

Confort

Cu siguranta ca soferii care apeleaza la aceste sisteme isi doresc sa aiba parte in continuare de confort, motiv pentru care s-a gasit solutia de a monta instalatia in locul rotii de rezerva, pentru a nu ocupa o buna parte a portbagajului. In plus, in ciuda faptului ca multi soferi acuza lipsa de putere a motorului, in realitate nu se pot sesiza diferente ale acceleratiei, iar motorul va fi mai lent cu circa 4% sau 5%, situatie similara cu cea in care se porneste aerul conditionat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu