joi, 14 iulie 2016

Fatade din aluminiu

Tot mai multi constructori care ridica cladiri moderne de birouri, opteaza pentru infrumusetarea exteriorului acestora prin fatadele dinaluminiu, intrucat sunt propuse cateva proprietati importante de luat in calcul. Printre caracteristici se numara faptul ca sunt usor de montat datorita greutatii reduse, sunt foarte puternice si rezistente la socuri, iar rigiditatea este un element important deoarece asigura stabilitatea lucrarii.
Fatade din aluminiu
Caracteristicile fatadelor din aluminiu includ faptul ca se poate alege dintr-o gama foarte variata de culori, care sunt rezistente in timp si nu isi modifica nuanta, iar zgomotele de afara nu mai sunt la fel de deranjante, datorita unei bune izolari fonice. In ciuda faptului ca aluminiul nu este vazut ca fiind cel mai grozav izolator termic, performantele acestuia sunt multumitoare in majoritatea cazurilor. De asemenea, conditiile meteo nu vor reprezenta niciodata o problema, aluminiul fiind rezistent atat la grindina si vant puternic, cat si la razele UV ale soarelui.
Caracteristici
Avand o densitate redusa, fatadele din aluminiu ofera suprafete netede care pot fi montate si prelucrate cu usurinta. In plus, aluminiul se dovedeste a fi un material grozav nu numai pentru fatade, ci si pentru peretii cortina, stalpi inalti sau pentru placarea cladirilor care propun suprafete ridicate.
Avantajele evolutiei tehnologice
Tehnologia evolueaza constant, astfel ca periodic apar noi versiuni ale fatadelor din aluminiu, mult mai bune si mai eficiente, ale caror costuri se micsoreaza treptat. Cu alte cuvinte, aluminiul promite un design modern, special, unic, insa si functionalitate, optiuni nenumarate de personalizare si accesibilitate. Asadar, nu mai este nevoie ca la fiecare 4 ani sa se aplice o noua zugraveala, si nici nu este nevoie de costuri ridicate pentru igienizarea sau intretinerea lucrarii. Nu este de mirare de ce tot mai multi constructori tind sa opteze pentru fatadele din aluminiu atunci cand este vorba de orice tip de cladire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu