luni, 27 iunie 2016

Laurentiu Gales - fotograf

Daca va doriti sa aveti cele mai frumose amintiri ale momentelor importante din viata dumneavoastra, trebuie sa apelati neaparat la un profesionist in acest domeniu care sa va satisfaca toate cererile. Fotograf Laurentiu Gales este unul dintre expertii care se remarca printr-un portofoliu generos si prin numerosi clienti multumiti de prestatia sa.

Fotograf  botez

Munca unui fotograf  in cadrul unui botez nu este deloc usoara din mai multe considerente. In primul rand, bebelusii sunt mai greu de fotografiat decat adultii, iar majoritatea timpului botezului, acestia plang. Prin urmare este dificil sa scoti o imagine perfecta, mai ales din timpul ceremoniei religioase. In plus, in ultimii ani s-a remarcat o noua dorinta a parintilor, si anume aceea de a folosi drept marturii pozele copiilor. Cu toate acestea, botezul este un eveniment cu o incarcatura emotionala puternica, iar sentimentele exprimate de invitati, parinti, nasi sau copii, trebuie imortalizate in fotografii.

Fotograf nunta

Una dintre cele mai importante probleme ale viitorilor miri este alegerea fotografului. Acestia trebuie sa tina cont de numeroase criterii precum viziunea acestuia, aparatura pe care o foloseste, portofoliul pe care il are si bineinteles, pretul. Un expert in domeniu trebuie sa le indeplineasca dorintele clientilor si sa le imbine cu o viziune sau o tema adecvata. De cele mai multe ori, cununia civila are loc in aceeasi zi cu cununia religioasa si petrecerea, iar astfel, fotograful trebuie sa stie cum sa combine toate aceste evenimente pentru ca la final, albumul foto sa spuna o poveste.

Cu ajutorul unui specialist precum Laurentiu Gales fotograf, evenimentele din viata dumneavoastra pot fi pastrate asa cum va doriti. Munca unui artist in domeniu nu se rezuma numai la a face simple poze, ci inseamna mult mai mult si include numerosi pasi: construirea unei viziuni, alegerea locului, alegerea luminilor potrivite, imortalizarea imaginilor si nu in ultimul rand, editarea imaginilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu