vineri, 19 august 2016

Cat ne costa verificarea istalatiei de gaze?

In ziua de azi oricine se poate bucura de confortul adus de instalatiile de gaze naturale, insa putini sunt cei care le intretin asa cum ar trebui. De exemplu, o centrala termica poate fi asemanata cu un autoturism, iar la fiecare 2 ani trebuie efectuata o verificare, pas impus de lege, in caz contrar, dispozitivul va functiona in mod ilegal. Astfel, in cazul in care este prins proprietarul care nu a facut verificarea centralei, acesta va fi tras la raspundere. Mai mult decat atat, o centrala termica, pentru a avea o durata de viata mai mare, trebuie sa se efectueze o revizie in fiecare an, pentru ca specialistii sa se asigure ca acestea functioneaza in cele mai bune conditii.
Multi proprietari se orienteaza dupa cel mai mic pret pentru verificarea instalatiei de gaze naturale, insa un cost mai mic nu inseamna neaparat si calitate sau profesionalism. La Pro Constructo te poti bucura de preturi bune, dar si de angajati care se dedica fiecarui proiect, astfel incat acesta sa fie perfect, iar cand vine vorba de verificarea unei instalatii de gaze, clientii se vor bucura de sfaturi si vor invata diferite modalitati prin care sa creasca durata de viata a aparatelor.
Acest serviciu de verificare instalatie gaze naturale este destinat tuturor persoanelor care detin o locuinta in care sunt incluse pana la un anumit numar de puncte de ardere, de exemplu centrala termica si aragazul, care sunt foarte comune, fie semineu sau soba in cazul caselor. In acest sens este nevoie de cateva date si detalii pentru ca angajatii sa poata face verificarile in mod corespunzator. Astfel, in primul rand este nevoie de codul de client sau seria contorului, informatii ce se pot obtine de pe o factura, in timp ce nu trebuie sa lipseasca actele care atesta punerea in functiune a aparatului sau raportul anterior de verificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu