vineri, 13 mai 2016

Avantajele peretilor contra vantului



Peretii contra vantului sunt din ce in ce mai des folositi in special de catre cei care detin case, intrucat pot acoperi un spatiu din gradina, iar serile de vara pot fi mai lungi si nu sunt deranjate de temperaturi scazute, insecte sau conditii meteo nefavorabile.

Fie ca se doreste acoperirea unei terase sau a unui balcon, acesti pereti de vant pot fi confectionati din numeroase materiale, cel mai des fiind folosit PVC-ul datorita listei lungi de avantaje promise.


Acestia se fixeaza cu ajutorul unor brate stabile, care asigura legatura intre perete si spatiul ce se doreste a fi acoperit. In plus, aceste brate se pot adapta mai multor cerinte, astfel incat sa fie indeplinite pana si cele mai pretentioase gusturi. Durata de viata este una foarte lunga, aspect datorat de faptul ca bratele sunt confectionate din aluminiu, nu se oxideaza si nu sunt afectate de temperaturile extreme, nici vara si nici iarna.

In plus, copertina se poate fixa in functie de preferinte, fie pe perete, fie pe plafon, iar materialul din care sunt construiti peretii asigura o buna izolare, atat fonica, cat si termica. Dimensiunile peretilor variaza in functie de necesitati, insa de regula pot avea o inaltime de pana la 4 metri si o lungime de 7 metri. De asemenea, sistemul de actionare a peretului se poate realiza in functie de preferinte, fie varianta mai costisitoare, dar mai comoda, automat, fie manual prin intermediul unei manivele.

O solutie ideala

Peretii contra vantului reprezinta o alegere ideala deoarece permite crearea unei relatii mai stranse cu exteriorul, aspect mult mai apreciat pe durata verii, cand serile calduroase merita petrecute in aer liber, insa totusi fara a fi deranjati de insecte. Asadar, atat pe terasa, cat si pe balcon, acesti pereti aduc un plus structurii cladirii, fiind un avantaj din mai multe puncte de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu