vineri, 13 martie 2015

Intalniri de afaceri

La un moment dat am luat hotrarea de a filma orice fel de intalnire de afaceri (ca agent de vanzari imi este foarte util sa vad reactiile oamenilor in diverse ipostaze si sa le pot studia dupa intalnirea propriu-zisa) pentru a-mi imbunatatii persuasiunea si pentru a intelege exact reactiile de moment in procesul prin care oamenii luau ulterior decizia de a face sau nu o achizitie.

Initial m-am gandit sa montez niste mari camere de luat vederi la mine in birou, insa mi-am dat seama ca oamenii ar fi vazut imediat ca acele camere ar focaliza exact pe scaunul pe care ei se afla si poate ar i inceput sa puna intrebari sau mai rau, i-as fi pierdut complet ca si clienti.

Asa ca m-am hotarat sa fac cateva cautari pe internet.... sa vad exact de unde ar putea sa gasesc ceva camere de inregistrare incognito, sau chestii care sa nu bata la ochi si care in acelasi timp sa faca inregistrari decente (nu zic ca imi trebuia cevaneaparat Full HD, dar oricum.. sa se inteleaga mutrele pe fcare le faceau oamenii intimp ce le povesteam despre produse).

IN cele din urma am gasit camere spion pe un site cu fell de fel de gadgeturi - iUni.ro din Bucuresti, am facut o comanda si in 2 zile am primit produsul. Ce mi-a placut in mod deosebit a fost faptul ca echipamentul a venit cu tot cu un manual de utiilizare in limba romana, cu garantie si tot ce trebuie - deci iata ca se poate face business serios chiar si in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu