luni, 9 decembrie 2013

Centre de printare in Bucuresti

Eram copil cand au aparut primle imprimante (cand au aparut pe meleagurile mioritice) ca altfel imprimante se gasesc inca din anii 80 in tari mai norocoase ca US, Canada, Japonia, etc.

Inca de-atunci a aparut si nebunia laserjet/inkjet, cu discutii interminabile pe in curtea scolii, apoi pe forumuri, teste efectuate in emisiuni tv sau in cadrul revistelor de specialitate. Cert este ca printarea de calitate la preturi avantajoase intotdeauna s-a aflat in centrul discutiilor.

Pana la urma a devenit evident pentru toata lumea ca centrele de printare vor putea face cea mai eficienta treaba, la preturi cat se poate de mici, astfel incat in cele din urma toata lumea iese castigata in cazul in care apeleaza la serviciile unui astfel de centru - mai ales pentru copiere color, dar si pentru copiere alb-negru, printare color sau alb-negru, protare, sau diverse alte servicii conexe.

Centrul bucuresetean al Printarii nu avea unde sa fie in alta parte decat in regie, unde mijuna zilnic o mltime neastamparata de studenti si studdente, fiecare cu nevoia de a printa cate o carte, cate o lucrare, de a copia cate un curs si asa mai departe.

Cel mai ok centru de printare este First Copy - asta in ideea in care ofera o paleta mai larga de servicii, pe cand celalalte centre de printare ofera mai putine....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu