joi, 12 decembrie 2013

Cazare la hotel in Bucuresti pe timpul concertelor



In Bucuresti sunt concerte in fiecare saptamana, daca e sa le luam in calcul mai ales pe cele din toate cluburile de noapte. Daca ne referim doar la cele foarte mari, atunci numarul lor scade, insa petru cei care sunt devoratori de concerte, cazarea ar trebui sa fie o problema in calea lor spre distractie. Desi nu ar trebui sa fie asa, daca ne uitam la multitudinea de oferte pe care piata turismului si spatiilor de cazare o ofera. Sunt destule vile,pensiuni, hoteluri, hosteluri si apartamente care v-ar putea primi.

Pentru cei doritori de asemenea experiente, Hotelul Ave Parlament va sta la dipozitie cu o gama diversa de camere, dupa gust si buget. Daca concertul la care va duceti este in Parcul Izvor, cu atat mai bine, caci veti fi la cativa pasi distanta. Iar preturile nu sunt mari, chiar acceptabile. In plus, daca alegeti sa petreceti mai multe zile, sa uniti doua sau trei evenimente si sa participati la toate cele pe care vi le-ati propus, beneficiati de reduceri pentru sederea pe o perioada mai mare. Daca dimpotriva doriti doar o noapte sa dormiti la hotel, si aceasta optiune este valabila. Dupa cum este lesne de observat, Ave Hotel vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o gama variata de servicii, care se pliaza foarte bine pe necesitatile fiecaruia.

In cazul in care doriti sa stai intr-o zona mai selecta, Ave Victoriei va sta la dispozitie, cu camerele gata pregatite, asternuturi curate si camere bine luminate…cu o mica diferenta la pret fata de cealalta locatie, mentionata mai devreme.

Daca ati fost cazati deja in una din locatiile Ave ne-ar fi de mare ajutor daca ne-ati putea lasa si un review pe Booking.com.

Pentru locatia de langa Parlament puteti da un review aici.
Pentru locatia de la Gara de Nord puteti da un review aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu