luni, 14 august 2017

Hard diskuri ieftine

Evolutia tehnologica ne permite sa avem acces la nenumarate dispozitive la preturi prietenoase, iar acestea au rolul de a ne face viata tot mai usoara in multe situatii. Astfel, niciodata nu trebuie sa lipseasca hard disk-urile, care sunt ideale pentru stocarea tuturor datelor importante, fie ca este vorba despre imagini, filme, muzica, documente si nu numai. Totusi, pentru ca pe piata sunt disponibile foarte multe modele, cei care nu au cunostinte in domeniu nu stiu catre care varianta sa se orienteze.
Viteza foarte buna
Cu alte cuvinte, cu cat este mai mare viteza de transfer, cu atat va trebui sa asteptam mai putin timp pentru ca fisierele sa fie mutate dintr-un loc in altul. Asadar, hard disk-urile Sata promit viteze de pana la 1.5 GB/s, Sata 2 de pana la 3 GB/s, iar Sata 3 de pana la 6 GB/s si bineinteles, preturile sunt pe masura. Totusi, cea mai noua generatie este Sata 3 SSD, care promite cea mai rapida viteza, insa este nevoie ca laptopul sau calculatorul sa dispuna de sloturi speciale in acest sens. Conteaza si numarul de rotatii pe minut al hard-urilor, iar 5400 se folosesc la laptopuri, 7200 la calcultoare, in timp ce 1000 sau 15000 sunt recomandate celor care dispun de bugete mai generoase si isi doresc cele mai bune performante.
Unde gasesc?

In schimb, pentru a nu mai pierde ore intregi prin magazine pana cand sa fie gasite produsele necesare, oricine poate alege hard disk-uri ShopU intrucat gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile si preferintele tuturor. In plus, pentru ca acesta e un magazin online, totul se desfasoara foarte rapid, iar preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele. Totodata, produsele sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier, taxa fiind de numai 10 lei pentru locuitorii din Bucuresti si de doar 16 lei pentru cei din restul tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu