duminică, 7 decembrie 2014

COLIERUL BLOSSOM- cel mai frumos colier



    Un colier superb si gingas! L-am luat pentru fata mea special, stiind ca se apropia banchetul ei de sfarsit de liceu. Nu mi-a fost deloc greu sa aleg, intrucat ea este o fire vesela si neastamparata, transmitand energie – asemenea culorilor colierului! Stiam deja ce rochie isi cumparase, putand astfel sa ma orientez mai usor dupa modelul colierului. Arata fantastic! Dupa cum sugereaza si numele, este alcatuit dintr-o multime de petale rotunjite de flori, pornind de la rosu spre galben si inapoi printr-un degrade extrem de reusit, emanand o explozie de caldura! Rochita pe care avea de gand sa o poarte continea acelasi degrade ca al colierului, exact in zona mijlocului, avand pe margini flori dantelate. Abia asteptam sa ii vad reactia cand i-l voi da.
    Deja o anuntasem ca am o surpriza, asa ca a asteptat nerabdatoare. Nu pot descrie figura dupa ce l-a vazut: a ramas nemiscata pret de cateva minute, ochii stralucindu-i de lacrimi de fericire. M-a imbratisat strans, spunandu-mi ca il alesesem intocmai cum dorea ea – chiar mai bine de atat.
    In seara cu banchetul am ajutat-o sa si-l aseze, dupa care i-am urat petrecere placuta. Asteptam sa imi povesteasca impresiile in ziua urmatoare. Presimteam ca toate colegele ei se vor indragosti de el cand il vor vedea, mai ales ca este mult mai frumos decat celalalte coliere.
    Si nu ma inselasem deloc. Era atat de entuziasmata inca de cand intrase pe usa! Colierul s-a dovedit a fi un succes rasunator: toate colegele ei au asaltat-o cu intrebari si i-au complimentat colierul. Mi-a povestit si despre colegii ei, pe care ii intimidase inca de cand pasise in sala. Toti au dorit sa o invite la dans si sa stea cat mai mult timp in preajma ei. Mi-a mai spus si despre discutiile pe care le avusesera spre sfarsit, toti cei din clasa, despre cei patru ani care (dupa cum mi s-a parut si mie) trecusera incredibil de repede. Fiecaruia avea sa ii fie dor de gasca ce reusisera sa o formeze in tot acest timp, dar intentionau mai mult decat orice sa pastreze legatura intre ei si sa ajunga peste cinci sau zece ani sa se sune unul pe altul, laudandu-se cu ce va reusi fiecare sa cladeasca pana in momentul respectiv.
    Mi-a spus ca abia astepta sa se iveasca o noua ocazie la care sa il poata purta iarasi!
    Recomand acest colier deosebit tuturor fetelor ce doresc sa arate nemaipomenit la cel mai important eveniment al lor si sa-si faca astfel mamele cele mai mandre!